Veelgestelde vragen

Verzenden

We doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 19:00 uur worden gedaan, verzenden we binnen 2-5 werkdagen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Bij een bestelling op maat wordt de levertermijn steeds voorafgaand met je besproken. Op de webshop staat er per product een indicatie van de levertijd. Mochten we om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen we je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

  • De verzendkosten met Bpost bedragen voor België en Nederland 10 euro. Je ontvangt een track & trace code waarmee je de verzending van jouw aangekochte producten kan opvolgen. Sommige producten kunnen omwille van de aard van het product niet met Bpost verzonden worden. Wanneer dit het geval is, staat dit bij het product ook steeds vermeld.
  • Producten kunnen gratis opgehaald worden bij Vlinders&Zo, Wippelberg 110 - 2370 Arendonk. Je kan tijdens de openingstijden hiervoor langskomen in De Vlinderschuur of je kan ook steeds op afspraak terecht. Kies je voor de optie 'Ophalen in Arendonk'?  Dan nemen we zo snel mogelijk met je contact op.
  • Je kan ook kiezen voor een persoonlijke levering aan huis. Meer informatie hierover kan je hieronder lezen.

Voor de volgende gemeenten is gratis levering mogelijk:

In België

Arendonk, Ravels, Oud-Turnhout, Retie, Turnhout, Weelde, Poppel, Dessel, Vosselaar, Kasterlee, Merksplas, Baarle-Hertog, Beerse, Tielen, Gierle, Lichtaart, Mol, Wortel, Lommel, Lille, Geel, Poederlee, Rijkevorsel, Meerle, Vlimmeren, Balen, Wechelderzande, Meerhout, Minderhout, Hoogstraten, Olmen, Olen, Herentals, Oostmalle, Malle, Oevel

In Nederland

Reusel, Bladel, Eersel, Bergeijk, Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Hilvarenbeek, Ulicoten, Baarle-Nassau, Alphen, Alphen-Chaam, Zundert, Goirle (en deelgemeenten)

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw aankoop retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar Vlinders&Zo zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Vlinders&Zo geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via de contactpagina op deze website. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact met ons opnemen via de contactpagina op deze website. Let erop dat je zelf instaat voor de kosten van de terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Levering aan huis

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bestelling aan huis te laten leveren.  Indien je deze optie selecteert nemen we zo snel mogelijk contact op om een moment van levering af te spreken. We proberen telkens binnen de 3 tot 5 dagen te leveren. 

We leveren je producten gratis op een afgesproken moment wanneer het leveradres niet verder is dan 25 km van onze vestigingsplaats in Arendonk.

Is het leveradres verder dan 25 km van onze vestigingsplaats in Arendonk en is verzending met Bpost niet mogelijk?  Neem dan even contact met ons op. We bekijken samen met jou hoe we de levering kunnen voorzien. Vlinders&Zo rekent voor een levering op adres in dit geval een forfaitaire verplaatsingsvergoeding van 15€.

 

Betaalmethode

We bieden verschillende betaalmethodes aan via onze webshop. 

  • Bancontact
  • Payconiq
  • Contante betaling bij ophaling of persoonlijke levering (Gelieve gepast te betalen)
  • Betaling vooraf. Je ontvangt van ons de nodige betaalgegevens

Jouw bestelling wordt verzonden van zodra we de betaling hebben ontvangen. 

Waar is Vlinders&Zo gevestigd?

Wil je alles eerst rustig kunnen bekijken vooraleer je kiest? Je bent meer dan welkom ! Mijn atelier is iedere eerste zondag van de maand geopend. Van 10u30- 12u30 en van 13u30 - 16u00 . Kom je graag langs op een ander moment? Ook dan ben je welkom. Stuur me een bericht of maak een afspraak via de contactpagina. 

Ons adres

Wippelberg 110, 2370 Arendonk